Was sind die stärksten Pokémon-Karten der Welt?

Schatten Lugia Pokemon Kaart

Was sind die stärksten Pokémon-Karten der Welt? Ideal für die Verwendung mit Pokémon TCG online

Von je nu in Pokémon zit omdat je een verzamelaar gebogen von omdat je een Superfan gebogen en alles wilt hebben van de Merchandise. Iedereen heeft wel eens gehoord van Pokémon Sammelkartenspiel. Het officiële kaartspel, wat eigenlijk bij de kaartjes hoort. Als je al een tijdje actief gebogen in de Pokémon wereld heb je wel gemerkt dat de ene kaart veel sterker ist dan de andere. Wij gaan het vandaag hebben über de aller sterkste Pokémon kaarten. Jij kunt hier dus je voordeel uit halen, Tür deze kaartjes te verzamelen en te gebruiken tijdens een potje Pokémon TCG! Dan kan ook jij eindelijk eens winnen van je vrienden 😀

Viele Arten von Pokémon-Karten

Er zijn inmiddels zo veel series van Pokémon uitgebracht. Wat allemaal begann 1999, en nu im Jahr 2021 maken ze nog steeds nieuwe series. Zoals afgelopen maand nog Schwert & Schild Kampfstile. Maar ging, als je al een tijdje in Pokémon zit heb jij het ook wel gemerkt. De ene kaart ist nu eenmaal veel sterker dan de andere. Je hebt super krachtige aanvallen en hele hoge HP cijfers. Die kun je niet missen. Bij de nieuwe Serie zie je het vooral bij de VMAX kaarten, deze zijn een stuk steker dan de normale Vtjes. Vroeger bestonden er nog geen VMAXen dus dat maak het wat lastiger vergelijken. Maar toch doen wij een poging voor je.

De aller besten Pokémon kaarten ter wereld: onze eigen top-5

Wij hebben onze eigen top-5 gemaakt, wordt dus vooral niet boos als je het hier niet mee eens gebogen. Wij hebben onze focus gelegentlichd op hoe goed en bruikbaar een kaart ist in het kaartspel zelf. Traf deze kaarten in je deck zit je dus goed! Wir hebben alle VMAX'en buiten beschouwing gehouden. Deze zijn namelijk standaard beter dan de oude kaartjes en wij willen liever alles vergelijken van vroeger. Anders zou onze hele top-5 bestaan ​​uit kaartjes uit 2021 en dat is ook niet leuk.

Nummer 5: Mega-Gengar

Gengar de Ghost Pokémon Soort, ist de 3e evolutie van zijn vorm. De eerste ist Gastly, deze evolueert in Haunter, die op zijn beurt weer evolueert in Gengar. Gengar ist Zowel te Vinden in Mega als in Gigantamax vorm. Deze kaart heeft een super HP van maar liefst 220 en een super aanval. Namelijk 'Phantom Gate', hiermee kun je een aanval van je tegenstander inzetten voor maar 3 energie kaarten. Ideaal om een ​​Battle mee te winnen, zeker als je tegen een sterke Pokémon staat. Dan gebruik je gewoon zijn aanval om hem KO te maken! Vandaar dat dit prachtige kaartje in onze top-5 staat op nummer 5. Er komen dus nog 4 betere.

Nummer 4: Charizard Megaform Level X.

Charizard, wie kent hem nou niet? Charizard ist namelijk de populairste Pokémon kaart van het Moment. Deze vuurdraak komt uit de aller eerste reeks en war vroeger al mateloos populair. Dit is door de jaren heen enkel maar gestegen. Dit is de 3e evolutie van deze Pokémon. Je Begint traf Charmander, Deze Evolueert in Charmeleon und die Weer Op Zijn Beurt in Een Super Vette Charizard. Charizard heeft naast de gigantamax vorm ook twee mega vormen namelijk: Level X und Level Y. Buiten het feit om dat Charizard zo populair ist, ist deze kaart ook nog eens super krachtig. De aanval 'Ruf nach Macht' koppelt de energiekaarten van je tegenstanders Pokémons op het veld aan die van Charizard voordat hij mag aanvallen. En dan gebruik je natuurlijk 'Böswilliges Feuer' sterben 150 schade aanricht. Welke Pokémon kan daar nou tegen op? De Charizard staat in onze Top-5 op de 4e plek.

Nummer 3: Rayquaza Level X.

Rayquaza een hele populaire Legende Pokémon ist een draak Typ. De cover van het Pokémon spel Smaragd stond centraal om Rayquaza, sterben in generatie 3 verscheen. De Rayquaza Level X vorm heeft een super handige actie genaamd 'Dragon Spirit'. Je mag dan een energiekaart naar keuze uit je aflegstapel trekken en führen mt Rayquaza op het speelveld. En vergeet niet zijn super krachtige aanval 'Final Blowup' sterben maarliefst 200 schade aanricht per keer! Vandaar dat deze Legendarische Pokémon niet kon ontbreken in onze Top-5.

Nummer 2: Mega-Venusaurier

Wie kent Venusaur nou niet? Een van de 3 Vorspeisen, waarmee het allesaal begon. Je zou het niet verwachten maar Mega Venusaur ist sterker dan Mega Blastoise und Mega Charizard. Ja echt, wij geloofde het op het begin ook niet. Venusaur ist ein Gras-Pokémon, und es gibt keine anderen Bewertungen. Bulasaur ist de eerste, daarna volgt Ivysaur en als laatste komt Venusaur. Hij beschikt zowel über een gigantamax als een mega vorm. De 230 HP valt niet über te twisten, maar daarnaast heeft hij ook nog eens sterke aanvallen. 'Crisis Vine', hiermee breng je 120 schade aan bij je tegenstander, maar dat is nog niet alles. Je tegenstander zal ook nog eens verlamd raken en gift oplopen. Hierdoor kan die tijdelijk niet aanvallen en gaat er automatische nog eens HP van de Pokémon af. Ideaal om een ​​Schlacht te winnen dus! Zie hem als een Tank, erg sterk in verdedigen Tür zijn hoge HP. Maar tegelijkertijd kan die ook flink schade aanrichten en een tegenstander verlammen. Vandaar dat Venusaur op plek 2 staat in onze top 5.

Nummer 1: Schatten Lugia

Dan komen wir nu aan bij de nummer 1 uit onze lijst! Verrassend genoeg is dit weer een Legendarische en populaire Pokémon. Lugia ist ein lucht / psychisches Pokémon, das andere legendäre Vögel sind; Articuno, Moltres en Zapdos. Shadow Lugia ist een van de meerdere vormen die Lugia heeft. Het is niet alleen een krachtige Pokémon, maar ook nog eens een hele zeldzame kaart. Waarom ist deze kaart nou de aller beste Pokémon kaart? Nou hel simpel, hij heeft zelf al een indrukkend aantal HP namelijk 300 HP. Maar zijn aanval, ist ongekend! De aanval 'Shadow Storm' doet namelijk 1000 schade bij een tegenstander voor 4 psychic energiekaarten. Maar kom op, welke Pokémon kan een aanval van 1000 HP overleven? Precies, wanneer je deze aanval speelt ist der sofortige KO voor je tegenstander. En dat maakt dit kaartje nou net de aller sterkste van allemaal. Vergeet deze dus niet toe te voegen aan je deck wanneer je tegen je vrienden gaat spelen. Maar vertel ze niks, en verbaas ze!

Schatten Lugia Pokemon Kaart

Ende

Wij wensen je heel veel Erfolg hat je toekomstige Pokémon kaartspel potjes getroffen! Hopelijk gewinnt je van al je vrienden en heb je genoten van onze Top-5.

Was sind die stärksten Pokémon-Karten der Welt?

Schreiben sie ein Kommentar

Rutsche nach oben